Skyfol Babyguard fólia

Esztétikus megjelenés

Skyfol BabyGuard gyönyörű, esztétikus és profi megoldás a gyermekek számára. Autóját elegánsabbá varázsolja miközben óvja gyermekeit és ideális környezetet biztosít az egész család számára utazás közben.
Skyfol BabyGuard a világ egyik vezető üvegfólia gyártójának kizárólag a Skyfol számára fejlesztett egyedi terméke, mely a legfejlettebb gyártástechnológiával készül és az egyik legerősebb hővédelmet biztosítja az üvegfólia iparban.

.

Ideális választás

Skyfol BabyGuard kimondottan babák és kisgyermekek utazási komfortjának biztosítására és védelmére lett kifejlesztve. A Skyfol BabyGuard egy prémium minőségű autóüveg fólia, mely kiemelkedő hő- és UV védelemmel rendelkezik, miközben az egyik legtartósabb színezési technológia felhasználásával készül, így 10 év alatt sem mutatja a fakulás legcsekélyebb jelét sem. Üvegtörés esetén a Skyfol BabyGuard egyben tartja az üvegtáblát, meggátolva, hogy az üvegszilánkok sérülést okozzanak gyermekének. Mentés szükségessége esetén az üvegtábla megrepeszthető, majd egyben eltávolítható.

Az üvegen áthatoló ultraviola sugárzás a besugárzott energia 1%-át teszi ki, míg az energia 46%-a a látható fényből, 53%-a pedig az infravörös tartományból származik.A legmodernebb technológia révén a Skyfol BabyGuard autóüvegfólia az UV sugárzás 99,9%-át, a látható fény 95%-át, valamint az infravörös sugárzás 95%-át kiszűri.
Ennek köszönhetően a kimondottan kisbabákra fejlesztett Skyfol BabyGuard az ipar egyik legtartósabb fény-, UV- és hővédő autófóliája.

Kisgyermeke nyugodtan fog aludni az árnyékban, miközben nagyobb gyermekei minden fényviszony között tökéletesen fogják látni a kijelzőket és nem fognak hunyorogni a vakító nap miatt. Mindeközben Ön tökéletesen kilát az üvegeken keresztül.Comments are closed.