Autóüveg fólia Shark RS

Belátásvédelem felsőfokon
Az autók feltörésének leggyakrabb kiváltó oka, hogy az üvegfelületeken keresztül felmérik az ellopható értéktárgyakat. Amennyiben a beláthatóságot Shark RS üvegfóliával gátoljuk, úgy növeljük a rabló kockázatát, aki inkább keres egy olyan autót, ahol biztosra mehet. A Shark RS autófólia sorozatával akár 96%-os fényszűrést is elérhet, ezzel védve rakterét a kíváncsi tekintetektől. Biztos amerikai minőség – A SkyFol Shark autófóliák között nem talál silány minőségű ragasztószínezett fóliákat. Az RS üvegfólia sorozat vezető amerikai gyártó terméke, mélyszínezéssel készül és nem lilul ki évek multával sem. Az összes Shark autófólia dupla karcálló réteggel készül, így biztosítva hosszú távon a karcmentes megjelenést. A Shark RS sorozat csak minimális hővédelemmel rendelkezik, elsődleges célja a belátás meggátolása. Amennyiben utasok kényelme céljából választ megoldást, úgy javasoljuk a Shark HP autófólia sorozatot.

Tartós UV-védelem
A SkyFol Shark RS autófólia sorozat a poliészterben és a ragasztóanyagban is UV szűrő részecskéket tartalmaz ezzel biztosítva a 99%-os védelmet. Az inorganikus részecskék az idő múlásával sem vesztenek teljesítményükből, szemben sok más gyár organikus részecskéivel.

Kifogástalan kivitelezés
A SkyFol Telepítői Hálózat tagjai valamennyien vizsgázott és gyakorlott szakemberek. Nyugodtan rájuk bízhatja gépjárművét, kimagasló minőségű munkát fog kézhez kapni. Számunkra is egyik legfontosabb értéktárgyunk autónk, így az Önét is megbecsüljük. Aki nem így gondolkodik az nem lehet hálózatunk tagja.

SkyFol okmányok és garancia
A SkyFol Shark RS autófólia sorozat a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkezik, a munka végeztével szerződött partnereink hologramozott formanyomtatvány műbizonylatot állítanak ki a termékről. A Shark RS autófólia sorozat 3 év leválás, szétválás, buborékosodás és ragasztóhiba elleni garanciával rendelkezik.

Fóliázáshoz nem szereljük ki az üveget!

 Fóliatípusok és jellemzői

Shark RS 05

 Shark RS 20

Shark RS 35

Shark RS 50

Szerkezet

Mélyszínezett

Mélyszínezett

Mélyszínezett

Mélyszínezett

Szín

Fekete

Fekete

Fekete

Fekete

Vastagság

25 mikron

25 mikron

25 mikron

25 mikron

Karcálló réteg

Dupla

Dupla

Dupla

Dupla

Látható fényáteresztés

4%

17%

29%

50%

Látható fényreflexió

5%

5%

5%

5%

UV – szűrés

99%

99%

99%

99%

IR – visszatartás

12%

12%

12%

12%

Napenergia visszatartás (TSER)

42%

40%

38%

29%

Származási ország

USA

Garancia

3 év gyártói garanciaComments are closed.